Yoga spirit i Åre erbjuder kurser i lifeyoga, yinyoga, restorative yoga och meditation, för både privatpersoner och företag.
Kontakta här för bokning, offert eller mer information.


Klasser

Yinyoga

På tisdagar kl. 19:30 håller jag klasser i yinyoga på SATS i Åre. Yinyoga är en meditativ, avslappnande yoga som bygger på klassisk indisk yoga, mindfulnessmeditation och traditionell kinesisk medicin. I yinyogan arbetar vi med att ligga länge i ställningar som anpassas efter varje persons egna förutsättningar. Yinyoga hjälper vid ryggvärk och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. 

HÄR kan du läsa mer om  yinyoga, och information om medlemskap på SATS hittar du HÄR.

Välkommen!

Pop-up yoga

Vi träffas för ett yogapass tillsammans ute i naturen eller annan lämplig plats. Ta med din egen yogamatta/liggunderlag och en filt samt kläder för väder. Temat på passen är enkla positioner för balans, styrka och flexibilitet och alltid med fokus på att mjuka upp rygg axlar och nacke. Vi anpassar klasserna så att de passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga!

Ingen föranmälan - bara att komma! Pris: 100 kr/tillfälle.

Löpande info om tid och plats läggs ut här på hemsidan samt på Yoga spirits Facebooksida.

Yinyoga Story

Landa i kroppen och låt sinnet vila med yinyoga till högläsning ur novell, roman eller poesi.

Yinyogan innehåller enkla positioner där vi använder oss av bolster, filtar och blocks för att kunna slappna av och komma djupare in i en känsla av vila. Alla hjälpmedel finns på plats och inga förkunskaper krävs. Eftersom yinyogan har en lugnande och avkylande effekt på kroppen, är det bra att under passet ha bekväma kläder som du håller dig varm i.


Priser

  • Restorative yoga, se SATS Åre
  • Pop up yoga: 100 kr per gång
  • Kurs yinyoga: 150 kr per gång
  • Kurs lunchyoga: 130 kr per gång
  • Drop in yoga: från 150 kr per gång
  • Företagsyoga: kontakta för offert 

Betalning

  • Swish: 1234 2150 91
  • Bankgiro: 5863-5640
Skriv ditt namn och datum för kurs/pass i meddelanderaden. Betalas innan kursstart.