Klasser höstterminen 2018

Höstterminens klasser hålls på Spiragården i Undersåker. Boka din plats HÄR, via meddelande på Facebook eller sms till 073-029 96 44. Betalning innan kursstart, bekräftelse skickas efter betalning. 

Kurserna passar både för dig som är helt ny inom yogavärlden, och dig som är en mer erfaren yogautövare. Mer info om de olika yogastilarna hittar du på sidan Yoga.

Drop in

Du kan boka drop in på varje pass i mån av plats. Kontakta senast 1 timme innan passet startar, betala via swish efter bekräftelse. 

Välkommen!

Lifeyoga chakra

tisdagar kl 18:00, start 6/11

Lifeyoga chakra är en kurs för dig som genom praktiska yogaövningar och meditation, vill lära dig mer om kroppens energisystem och därigenom din personliga utveckling.

Kursen omfattar sex tillfällen med olika yogapass för respektive chakra/energicenter, och varje pass inleds med en kort introduktion av passets chakra. Du behöver inga särskilda förkunskaper, eftersom yogapassen anpassas till gruppens deltagare. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 48.

Yinyoga Story

tisdagar kl 19:30, start 6/11

Landa in i kroppen med hjälp av yinyoga och låt sinnet vila helt kravlöst till högläsning ur Mio min Mio av Astrid Lindgren. Vi sträcker ut och mjukar upp kroppen med fokus på höfter, rygg och nacke, i en passiv skonsam stretch. Yinyoga hjälper vid ryggvärk och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. 

Eftersom yinyoga har en lugnande och avkylande effekt på kroppen, är det skönt att under passet ha bekväma kläder som du håller dig varm i. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 48

Restorative yoga

fredagar kl 16:15, start 9/11
(obs v. 47 torsdag den 22/11, ej fredag)

Unna dig själv att avsluta fredagen med restorative, som är en mycket återhämtande form av yoga. Med hjälp av kuddar, bolster och filtar försätter vi kroppen i en känsla av viktlöst tillstånd. Du släpper taget om spänningar och stannar i ställningarna 6 - 15 minuter, för att därefter segla lite mjukare in i helgen. 75 min.

6 ggr, uppehåll v.48

Yoga på Spiragården

Från och med september 2018 finns Yoga spirit på vackra Spiragården i Undersåker. Här finns mattor, filtar och allt du behöver under yogaklassen redan på plats. Möjlighet till parkering finns i anslutning till lokalen, och närmaste busshållplats ligger vid Bygården E14. Varmt välkommen!

Hitta hit:


Priser

  • Kurs yinyoga, lifeyoga, restorative yoga: 900 kr/6 ggr
  • Drop in i mån av plats: 200 kr/gång
  • Företag, eget sällskap eller privatlektioner: kontakta för prisförslag

Betalning

  • Swish: 1234 2150 91
  • Bankgiro: 5863-5640
Skriv ditt namn och datum för kurs/pass i meddelanderaden. Betalas innan kursstart.