Klasser höstterminen 2018

Höstterminens klasser hålls på Spiragården i Undersåker. Boka din plats HÄR, via meddelande på Facebook eller sms till 073-029 96 44. Betalning innan kursstart, bekräftelse skickas efter betalning. 

Kurserna passar både för dig som är helt ny inom yogavärlden, och dig som är en mer erfaren yogautövare. Mer info om de olika yogastilarna hittar du på sidan Yoga.

Drop in

Du kan boka drop in på varje pass i mån av plats. Kontakta senast 1 timme innan passet startar, betala via swish efter bekräftelse. 

Välkommen!

Lifeyoga

tisdagar kl 18:00, start 4/9

Lifeyoga innehåller dynamiska pass som ger styrka, smidighet och fokus. Vi övar uthållighet och medveten andning samt ökar rörligheten i rygg, axlar och nacke. Temat för denna kurs är Transitions to a Heart-centered World, där vi ges möjlighet att gå in i hösten med ny energi och en ny riktning. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 40

Yinyoga

tisdagar kl 19:30, start 4/9

I yinyogan stannar vi lite längre i ställningar som anpassas efter varje persons egna förutsättningar. Eftersom yinyogan har en lugnande och avkylande effekt på kroppen, är det skönt att under passet ha bekväma kläder som du håller dig varm i. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 40

Restorative yoga

fredagar kl 16:15, start 7/9 & 9/11

Unna dig själv att avsluta fredagen med restorative, som är en mycket återhämtande form av yoga. Med hjälp av kuddar, bolster och filtar försätter vi kroppen i en känsla av viktlöst tillstånd. Du släpper taget om spänningar och stannar i ställningarna 6 - 20 minuter, därefter seglar du mjukare in i helgen. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 40 & v.48

Lifeyoga chakra

tisdagar kl 18:00, start 6/11

Lifeyoga chakra är en kurs för dig som vill fördjupa dig i chakrasystemet och din personliga utveckling genom praktisk yogautövning. Kursen omfattar sex tillfällen med olika pass för respektive chakra/energicenter, och varje pass inleds med en kort introduktion av passets chakra. Inga särskilda förkunskaper behövs. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 48

Yinyoga Story

tisdagar kl 19:30, start 6/11

Landa in i kroppen med hjälp av yinyoga och låt sinnet vila helt kravlöst till högläsning ur novell, roman eller poesi. Eftersom yinyogan har en lugnande och avkylande effekt på kroppen, är det skönt att under passet ha bekväma kläder som du håller dig varm i. 75 min.

6 ggr, uppehåll v. 48


Yoga på Spiragården

Från och med september 2018 finns Yoga spirit på vackra Spiragården i Undersåker. Här finns mattor, filtar och allt du behöver under yogaklassen redan på plats. Möjlighet till parkering finns i anslutning till lokalen, och närmaste busshållplats ligger vid Bygården E14. Varmt välkommen!

Hitta hit:


Priser

  • Kurs yinyoga, lifeyoga, restorative yoga: 900 kr/6 ggr
  • Drop in i mån av plats: 200 kr/gång
  • Företag, eget sällskap eller privatlektioner: kontakta för prisförslag

Betalning

  • Swish: 1234 2150 91
  • Bankgiro: 5863-5640
Skriv ditt namn och datum för kurs/pass i meddelanderaden. Betalas innan kursstart.