Yoga spirit i Åre erbjuder kurser i lifeyoga, yinyoga, restorative yoga och meditation, för både privatpersoner och företag.
Kontakta här för bokning, offert eller mer information.


Klasser

Restorative yoga

Från och med vecka 35 håller jag klasser i Restorative yoga på SATS i Åre, torsdagar kl. 19:15. Restorative är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om att slappna av och skapa återhämtning, fysiskt, mentalt och själsligt. Med hjälp av utvalda tekniker samt mjuka och avslappnande positioner ges kropp och sinne maximal avlastning. HÄR kan du läsa mer om Restorative yoga, och information om medlemskap på SATS hittar du HÄR.

Välkommen!

Pop-up yoga

Vi träffas för ett yogapass tillsammans ute i naturen eller annan lämplig plats. Ta med din egen yogamatta/liggunderlag och en filt samt kläder för väder. Temat på passen är enkla positioner för balans, styrka och flexibilitet och alltid med fokus på att mjuka upp rygg axlar och nacke. Vi anpassar klasserna så att de passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga!

Ingen föranmälan - bara att komma! Pris: 80 kr/tillfälle.

Löpande info om tid och plats läggs ut här på hemsidan samt på Yoga spirits Facebooksida.

Yinyoga Story

Landa i kroppen med yinyoga till högläsning av Astrid Lindgrens saga "Mio min Mio".

Yinyogan innehåller enkla positioner där vi använder oss av bolster, filtar och blocks för att kunna slappna av och komma djupare in i en känsla av vila. Alla hjälpmedel finns på plats och inga förkunskaper krävs. Eftersom yinyogan har en lugnande och avkylande effekt på kroppen, är det bra att under passet ha bekväma kläder som du håller dig varm i.


Priser

  • Restorative yoga, se SATS Åre
  • Pop up yoga: 80 kr per gång
  • Kurs yinyoga: 150 kr per gång
  • Kurs lunchyoga: 130 kr per gång
  • Drop in yoga: från 150 kr per gång
  • Företagsyoga: kontakta för offert 

Betalning

  • Swish: 1234 2150 91
  • Bankgiro: 5863-5640
Skriv ditt namn och datum för kurs/pass i meddelanderaden. Betalas innan kursstart.