Februarivila /Marsvila - yogaretreat heldag

lördag 29 februari samt söndag 1 mars 2020 

Spiragården Åre bjuder in till två nya heldagar, med varsam vila och återhämtning för både kropp och sinne. Låt evenemanget bli en helt ny upplevelse, eller ta chansen att skapa en god vana att regelbundet återställa kroppens vilobalans. Vi börjar dagen med att landa in i kroppen med hjälp av mjuk yinyoga som ger en passiv stretch, öppnar upp våra kroppar och skapar plats för medveten närvaro. Därefter ägnar vi dagen åt djupt återhämtande restorative yoga, massage och enkel yogisk meditation. En dag där du helt utan krav och prestation ges utrymme att vila och hitta ny energi. Sara och Sanna som håller i dagen har båda lång erfarenhet inom samtliga områden. 

Inga förkunskaper krävs, du kommer som du är och positionerna anpassas efter behov. 

Mattor och tillbehör finns på plats. Vegetarisk lunch och fika ingår. 

  • tid: kl 9 - 16, lördag eller söndag
  • pris: 950:-
  • lärare: Sara Bergman, yogalärare - Yoga spirit / Sanna Matsson, yogalärare och massör - Rest, reflect, recharge
  • anmälan till info@yogaspirit.se alt.meddelande via Facebook
  • betalas via swish 123 421 50 91 alt. bg 5863-5640

OBS! Begränsat antal platser

Varmt välkommen önskar Sara, Sanna och Spiragården Åre


 

Yogahelg på Vita Renen

9-10 maj (inställd), 30-31 maj, 13-14 juni och 11-12 juli

Välkommen till en helg på fjället med yoga, meditation, god mat och möjlighet att bara landa helt kravlöst. Vi börjar lördag och söndag morgon med ett mjukt och balanserande yinyoga-pass, följt av en enkel yogisk meditation. Om vädret tillåter håller vi till utomhus, för en extra påfyllning av energi och balans från naturen. Efter meditationen serveras hemlagad frukost och därefter väljer du själv hur du vill spendera dagarna. Närheten till fjällen inbjuder till både vandring och löpning, men det finns också möjlighet till kravlös vistelse inomhus framför brasan. Ta med myskläderna och handarbetet eller favoritboken. Under lördag eftermiddag erbjuds ett lite kortare yogapass alternativt meditation. Bastu med storslagen fjällutsikt finns också att avnjuta. 

Pris: 1 695 kr för yoga, boende, 2 frukostar och middag. Möjlighet finns att köpa lunchpaket samt ytterligare övernattning fredag till lördag.

Anmälan till info@vitarenen.se


Varmt välkommen önskar Sara, Katarina, Maria och Ulrika på Vita Renen