Klasser vårterminen 2019

Samtliga klasser passar både för dig som är helt ny inom yogavärlden, och dig som är en mer erfaren yogautövare.  Det viktigaste är att ha ett öppet och nyfiket sinne, och släppa vanliga mönster av krav och prestation!

Mer info om de olika yogastilarna hittar du på sidan Klassbeskrivningar


Välkommen till en ny yogatermin!

Lifeyoga

75 min.

Tisdagar kl 18 - 19:15

Start 15 januari 

19 tillfällen

Lifeyoga består av en serie fysiska positioner som bygger starka, smidiga och uthålliga muskler. Passen innehåller alltid positioner som mjukar upp och stärker rygg, axlar och nacke. Med hjälp av medveten närvaro, vila och yogiska meditationer skapar vi förutsättningar för balans och centrering i vardagen.

Yinyoga

75 min.

Tisdagar kl 19:30 - 20:45

Start 15 januari

19 tillfällen

I yinyoga sträcker vi ut och mjukar upp kroppen med fokus på höfter, rygg och nacke i en passiv skonsam stretch. Vi håller positionerna lite längre, och använder oss av mindfulness för hjälpa oss att vara närvarande i kropp, andning, tankar och känslor.

Restorative yoga

75 min.

Torsdagar kl 16:15 - 17:30

Start 17 januari

17 tillfällen

Restorative är en mycket återhämtande och kravlös form av yoga. Med hjälp av kuddar, bolster och filtar försätter vi kroppen i en känsla av viktlöst tillstånd. Du stannar i ställningarna 6 - 15 minuter, och aktiverar på så sätt kroppens parasympatiska nervsystem som ger vila och ny energi.


Bokning av klass

Vid bokning och köp av klippkort väljer du själv för vilken/vilka klasser som klippkortet ska gälla, vilket garanterar dig en plats på klassen. Du meddelar endast om du är förhindrad att delta, och vill byta till annan klass då det finns plats. Klasserna löper på hela terminen, med undantag för sport-, och påsklov samt vissa helgdagar.

Boka din plats HÄR, via meddelande på Facebook eller sms till 073-029 96 44. Betalning görs innan start, bekräftelse skickas efter betalning. 

Drop in

Du kan boka drop in på varje pass i mån av plats. Kontakta senast 1 timme innan passet startar, betala via swish efter bekräftelse.

Priser

Klippkort* 16 ggr: 2 050 kr (möjlighet till delbetalning 2 månader)
Klippkort* 8 ggr: 1 200 kr
Klippkort* 5 ggr: 750 kr
Drop in i mån av plats: 180 kr/gång
Företag, eget sällskap eller privatlektioner: kontakta för prisförslag

* Klippkorten är giltiga under respektive termin, och gäller ej för särskilda evenemang utanför ordinarie schema

Betalning

Swish: 1234 2150 91
Bankgiro: 5863-5640

Skriv ditt namn och klass i meddelanderaden, betalning innan start. 


Yoga på Spiragården

Yoga spirit hittar du på vackra Spiragården i Undersåker. Här finns mattor, filtar och allt du behöver under yogaklassen redan på plats. Möjlighet till parkering finns i anslutning till lokalen, och närmaste busshållplats ligger vid Bygården E14. 

Spiragårdens övriga program och evenemang hittar du på deras Facebook-sida.

Varmt välkommen!

Hitta hit: