Yoga spirit och Spiragården Åre online 

Vi tar tillfället i akt i dessa nya tider att erbjuda våra yoga- & meditationsklasser online under en period, eftersom vi vill kunna erbjuda våra klasser även till dig som är hemma av olika skäl. Med hänsyn till alla deltagare och lärare så har vi pausat våra fysiska klasser fr.o.m måndag 30 mars. Vi sänder live och använda oss av verktyget Zoom som du kan ladda ner gratis på zoom.us. Våra klasser kommer anpassas för online sändning, vilket betyder att vissa pass skiljer sig lte från de fysiska passen på Spiragården. Passen kan variera i tidslängd och även antalet klasser per vecka kan variera. Aktuellt veckoschema läggs ut på Spiragårdens Facebook-sida varje måndag samt löpande på bokadirekt.se. Det är även där du bokar och betalar ditt pass precis som tidigare. 

Betalning

Drop in priset för online klasserna är 60 kr. Ni som har terminskort och klippkort använder det som vanligt. och tack vare det lägre priset räcker de befintliga klippkorten till fler online klasser än vanliga fysiska klasser.
När du bokat ditt pass på bokadirekt.se får du en länk skickat per e-post senast ca 1 timme före passet. Förbered dig och logga in i god tid innan passet. Det är viktigt att du använder rätt e-post i bokningen, så att du får länken till passet.
Tipsa gärna dina vänner! Vi välkomnar även nya deltagare från andra delar av landet att vara med.

Mer information om Zoom & hur ett onlinepass går till

Vi använder mötesappen Zoom. Den finns att ladda ner för både iOS och Android och den finns också för datorn på zoom.us. Ladda ner appen/programmet och skapa ett gratiskonto. Du kopplar sen upp dig genom att klicka på länken som du har får på e-post, efter att du har bokat dig via bokadirekt.se.

När du kopplar upp dig kommer du först att kunna kommunicera med gruppen med ljud och bild (du kan själv välja att stänga av din kamera, din mikrofon eller båda. Sen när mötet/passet startar kommer läraren att sätta alla utom sig själv på "mute" och sen öppna för kommunikation igen efter passet. Du får gärna ha din kamera på under klassen, eftersom det underlättar för läraren att vägleda passet och känslan av att vi fortfarande samlas finns kvar.
Lärarna kommer inte att spela musik via Zoom, men om du vill kan du spela egen musik under passet via annan ljudkälla.


Har du frågor eller behöver hjälp inför ett yogapass, så ring eller skicka ett sms till 073-029 96 44 (Sara) senast 2 tim. innan passet börjar, så får du vägledning.


Vi hoppas snart kunna öppna upp våra vanliga fysiska klasser på Spiragården Åre, men under tiden så hälsar vi nya och gamla kunder välkomna till våra online klasser!