Yoga spirit och Spiragården Åre går online igen!

Från och med 2020-11-29 sänder vi 1 yogapass live online per vecka söndagar kl 18:30, eftersom vi vill kunna erbjuda yoga även till dig som är hemma av olika skäl. Du bokar och betalar dina online-pass på bokadirekt.se precis som tidigare. Drop in priset för online-passen är 60 kr. Du som har terminskort och klippkort använder det som vanligt, och tack vare det lägre priset räcker de befintliga klippkorten till fler online klasser än vanliga fysiska klasser. För dig som har terminskort kommer det också finnas möjlighet att ta del av passet via länk under en period. 

 

Mer information om Zoom & hur ett onlinepass går till

Vi använder oss av mötesappen Zoom som finns att ladda ner för både iOS och Android och den finns också för datorn på Zoom. Ladda ner appen/programmet och skapa ett gratiskonto. Du kopplar upp dig genom att klicka på länken som du har får på e-post, efter att du har bokat dig via bokadirekt.se senast 1 timme innan passet startar. Förbered dig och logga in i god tid innan passet. Det är viktigt att du använder rätt e-post i bokningen, så att du får länken till passet.
När du kopplar upp dig kommer du först att kunna kommunicera med gruppen med ljud och bild (du kan själv välja att stänga av din kamera, din mikrofon eller båda. När passet sedan startar kommer läraren att sätta alla utom sig själv på "mute" och sen öppna för kommunikation igen efter passet. Du får gärna ha din kamera på under klassen, eftersom det underlättar för läraren att vägleda passet och känslan av att vi fortfarande samlas finns kvar.
Läraren kommer inte att spela musik via Zoom, men om du vill kan du spela egen musik under passet via annan ljudkälla.

Har du frågor eller behöver hjälp inför ett yogapass, så ring eller skicka ett sms till 073-029 96 44 (Sara) senast 1 tim. innan passet börjar, så får du vägledning.


Tipsa gärna dina vänner! Vi välkomnar även nya deltagare från andra delar av landet att vara med!