Hör av dig om du undrar något!

Det bästa sättet att få ett svar är att våga ställa den där frågan, och det enklaste sättet att få tag på mig är att skicka ett mail. Så använd formuläret och hör av dig till mig om du har någon fråga om yogaklasser, retreat, företagsuppdrag eller något annat.  

 

Kontaktuppgifter

❄ E-post: info@yogaspirit.se
❄ Telefon: 073-029 96 44
❄ Postadress: Yoga spirit, Residensgränd 27A, 831 41 Östersund
❄ Organisationsnr: 720621-7148
❄ Swish: 1234 2150 91
❄ Bankgiro: 5863-5640


Studio Östersund

Från mars 2023 hyr jag in mig hos Studio Östersund på Bangårdsgatan 2. Studion är en unik och exklusiv mötesplats för dig som vill ha en anpassad lösning för träning, välbefinnande och värdesätter hela upplevelsen av ditt träningspass eller behandling. Här finns inga medlemskap, du betalar endast för den träning som du genomför. Läs mer om Studio Östersund HÄR.

 

Vita Renen

Några av våra omtyckta yogaretreats hålls på Vita Renen som ligger 3,5 km från Edsåsdalen, uppe på Renfjället. Vintertid tar sig gäster hit på skoter, längdskidor, tolkar efter pistmaskin eller med våffelturen från Edsåsdalens lifthus. På längdskidor är kortaste vägen från Edsåsdalen 3,5 km men det finns många andra fina spår för den som vill åka en längre tur. På de snöfria delarna av året vandrar du enkelt upp via flera leder från Edsåsdalen. Mer information hittar du på Facebook.