Hör av dig om du undrar något!

Det bästa sättet att få ett svar är att våga ställa den där frågan, och det enklaste sättet att få tag på mig är att skicka ett mail. Så använd formuläret och hör av dig till mig om du har någon fråga om yogaklasser, retreat, företagsuppdrag eller något annat.  

 

Kontaktuppgifter

❄ E-post: info@yogaspirit.se
❄ Telefon: 073-029 96 44
❄ Postadress: Yoga spirit, Skolvägen 10, 837 31 Järpen
❄ Organisationsnr: 720621-7148
❄ Swish: 1234 2150 91
❄ Bankgiro: 5863-5640
❄ Yogalokal (veckoklasser): Spiragården Åre

 

Spiragården Åre

Yoga spirit hittar du på Spiragården Åre i Undersåker. Här finns mattor, filtar och allt du behöver under yogaklassen redan på plats. Möjlighet till parkering finns i anslutning till lokalen, och närmaste busshållplatser ligger vid Stamgärde skola eller Bygården E14. Spiragården Åres övriga program och evenemang hittar du på Facebook eller deras hemsida.

Varmt välkommen!

 

Vita Renen

Några av våra omtyckta yogaretreats hålls på Vita Renen som ligger 3,5 km från Edsåsdalen, uppe på Renfjället. Vintertid tar sig gäster hit på skoter, längdskidor, tolkar efter pistmaskin eller med våffelturen från Edsåsdalens lifthus. På längdskidor är kortaste vägen från Edsåsdalen 3,5 km men det finns många andra fina spår för den som vill åka en längre tur. På de snöfria delarna av året vandrar du enkelt upp via flera leder från Edsåsdalen. Mer information hittar du på Facebook.