Aktuellt

Med anledning av covid-19 är deltagarantalet på samtliga retreats nu begränsade, och vi anpassar aktiviteter och umgänge utifrån rådande omständigheter. Du är varmt välkommen att delta under förutsättning att du är helt symptomfri. Visa hänsyn till varandra genom att hålla avstånd och använd handsprit som finns på plats. 

  Vid frågor kontakta Sara. 

 

Yogahelg på Vita Renen

12-13 september, 17-18 oktober

Välkommen till en helg på fjället med yoga, meditation, god mat och möjlighet att bara landa helt kravlöst. Vi börjar lördag och söndag morgon med ett mjukt och balanserande yinyoga-pass, följt av en enkel yogisk meditation. Om vädret tillåter håller vi till utomhus, för en extra påfyllning av energi och balans från naturen. Efter yogapasset serveras hemlagad frukost och därefter väljer du själv hur du vill spendera dagarna. Närheten till fjällen inbjuder till både vandring och löpning, men det finns också möjlighet till kravlös vistelse inomhus framför brasan. Ta med myskläderna och handarbetet eller favoritboken. Under lördag eftermiddag erbjuds ett lite kortare yogapass alternativt meditation. Bastu med storslagen fjällutsikt finns också att avnjuta. 

Pris: 1 695 kr för yoga, boende, 2 frukostar och middag. 

Möjlighet finns att köpa ytterligare övernattning fredag till lördag.

Bokning via info@vitarenen.se

OBS! Begränsat antal platser


Varmt välkommen önskar Sara, Katarina, Maria och Ulrika på Vita Renen

 

Novembervila - yogaretreat heldag

28 november, 29 november - INSTÄLLD

Spiragården Åre bjuder in till en ny heldag, med varsam vila och återhämtning för både kropp och sinne. Låt evenemanget bli en helt ny upplevelse, eller ta chansen att skapa en god vana att regelbundet återställa kroppens vilobalans. Vi börjar dagen med att landa in i kroppen med hjälp av mjuk yinyoga som ger en passiv stretch, öppnar upp våra kroppar och skapar plats för medveten närvaro. Därefter ägnar vi dagen åt djupt återhämtande restorative yoga och enkla yogiska meditationer. En dag där du helt utan krav och prestation ges utrymme att vila och hitta ny energi. Inga förkunskaper krävs, du kommer som du är och positionerna anpassas efter behov.


Mattor och tillbehör finns på plats. Vegetarisk lunch och fika ingår.


Tid: kl 9 - 16 lördag, kl 9 16 söndag
Pris: 1 050: -
Lärare: Sara Bergman, yogalärare

Bokning via bokadirekt


Med anledning av covid-19 tillämpas full återbetalning vid avbokning pga. eventuella förkylningssymptom. Antalet deltagare är begränsat till 10 platser för att kunna hålla bra avstånd. 


Varmt välkommen önskar Sara och Lisa på Spiragården Åre